Smeštaj u gradu

Ježevica apartmani, smeštaj, cene 2019

Ježevica je mesto smešteno u zapadnoj Srbiji, nadomak Čačka. Nalazi se južno od Beograda i to upravo na magistralnom putu Beograd – Divčibare – Užice. Ušuškana je na prekrasnim padniama planina Maljena i Povlena. Umereno-kontinentalna klima čini Ježevicu mestom koje u bilo koja doba godine može biti vaš izbor za odmor. Leta su sunčana i nisu pretopla, a u toku zime se sneg dugo zadržava pa su zimske čarolije zagarantovane. Samo mesto obiluje zelenilom, šumama i divnim proplancima koji su pravo čudo prirode.

Pročitajte više - JeževicaRent-A-Car - JeževicaIzleti/Ekskurzije - JeževicaSmeštaji - Ježevica

  • Zapadna Srbija - Ježevica
    E-mail : jelejezevica@ptt.rs
    Telefon : +381 31 829 610
    Hotel Jele Ježevica smešten je na padinama Maljena i Povlena. Ova oblast poznata je po snežnim zimama i sunčanim letima, te ćete u bilo koje doba godine ovde moći da uživate. Hotel je udaljen od Beograda preko Mionice i Divčibara 145 km, a preko Čačka i Požege 180km. Od Požege do Ježevice ima 16km, a do Divčibara 26km. Nadmorska visina Ježevice je 600m.

    Ježevica nije usput, u nju se ne svraća već se dolazi zbog odmora, rekreacije, lova, a u poslednje vreme i zbog aktivnog biznis odmora. Inače, naš hotel je podignut u samom centru Ježevice, na temeljima porodične kafane iz 30-ih godina XX veka.