Smeštaj u gradu

Gučevo apartmani, smeštaj, cene 2019

Planina Gučevo predstavlja još jedno bajkovito mesto u Srbiji, pogodno za begstvo od gradske vreve i udoban boravak u prelepom prirodnom ambijentu. Nalazi se iznad Loznice i Banje Koviljače, severno od Boranje, dinarske planine u Podrinju, zapadnom delu Srbije i u prostoru koji Drina u luku zatvara sa zapada i severozapada. Brojni potoci koji izviru na planini i kroz nju otiču prema reci Jadar i Drini, raščlanjuju joj strane i čine pejzaž i prirodne lepote ove planine neodoljivim.

Pročitajte više - GučevoRent-A-Car - GučevoIzleti/Ekskurzije - GučevoSmeštaji - Gučevo

  • Zapadna Srbija - Gučevo
    E-mail : gucevskivajati@gmail.com
    Telefon : +381 60 38 18 326
    Na prelepoj planini Gučevo, 01.maja 2008. godine počeo je sa radom etno kompleks Gučevski vajati, namenjen svima koji požele da nekoliko dana predahnu od ''blagodeti'' urbanog života i dobro se odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja. Ovde ćete naći priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri.

    Na samo 100 metara od kompleksa, kao na dlanu se vidi moćna reka Drina, a uz nju sa jedne strane Banja Koviljača, a sa druge Mali Zvornik, kao i susedna mesta Republike Srpske. Inače, Gučevo i Banja Koviljača su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na 100 načina spajaju i prožimaju.