Smeštaj u gradu

Gradašnica apartmani, smeštaj 2020

Na obroncima Stare planine, idealnog mesta za obnovu energije i „punjenje bateriija“ u ambijentu iskonske prirode, nalazi se maleno selo Gradašnica, na periferiji grada Pirota i na početku jedinstvenog kanjona gradašničke reke. Ovaj neobičan grad bogate kulturne tradicije i duge istorije očaraće vas svojom velikom ponudom specifičnih domaćih proizvoda, kao i velikim izborom znamenitosti, „starina“ i karakterističnim naglaskom gostoljubivih i vedrih domaćina.

Pročitajte više - GradašnicaRent-A-Car - GradašnicaIzleti/Ekskurzije - Gradašnica


Smeštaji - Gradašnica

 • Pirotski okrug - Gradašnica
  E-mail : mihajlovic010@gmail.com
  Telefon : +381 69 70 99 66 (posle 16 h - Danijela Mihajlović)
  Sajt:
  Ako želite da se osećate kao kod svoje kuće, za vreme odmora, upijajući mir, ambijent netaknute prirode i uživate u nesvakidašnjim zdravim, specijalitetima, onda je Kuća Gradašnica, pravo mesto za vas. U selu Gradašnica postoji nekoliko prehrambenih prodavnica, tako da se gosti mogu snabdeti svim potrepštinama, dok do obližnjeg Pirota ima svega 4km. Na istoj udaljenosti, nakon šetnje kroz fascinantnu klisuru grašaničke reke, posetioci ovih božanstvenih krajeva mogu uživati u lekovitim termalnim izvorima Dag banjice, dok do centra obližnje moćne Stare planine, valja voziti nekih pedesetak kilometara.

  Prostrano dvorište Kuće Gradašnica je pravi mali raj. Bogata i okrepljujuća zelena boja trave, drveća i okolnih brda opustiće i one pod najvećim stresom, dok će cveće pružiti svoju romantičnu i nežnu notu. Uz sve ovo, gosti će u natkrivenom letnjikovcu sa stolom i stolicama moći da napolju uživaju u svojim ukusnim obroncima, po želji napravljenim na roštilju koji im je u okviru dvorišta takođe na raspolaganju. Kućni ljubimci, su dobrodošli kod nas, a naravno, podrazumeva se da parking, za goste koji dođu svojim automobilima neće predstavljati nikakav problem. Takođe, uz sve navedeno izvršeno je i prijavljivanje Kuća Gradašnice za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji.