Smeštaj u gradu

Gornji Milanovac apartmani, smeštaj, cene 2018

Srbija je bogata zemlja, zemlja od davnina. Mnoge njene gradove, banje i sela naseljavala su još paganska plemena, pre starih Rimljana, dok se tragovi rimskih metropola mogu naći među arheološkim iskopinama u blizini ili u centrima mnogih od ovih mesta. Ipak, nisu baš svi gradovi u Srbiji iste sudbine. Gornji Milanovac je jedan od njih, mladić među gradovima. Stasao je u srcu blago zatalasane i pitome Šumadije, među planinama Vujan, Rudnik i Ješevac, Suvobar i donekle Maljen, u dolini kroz koju protiču reke Čemernica, Dičina, Gruža i Despotovica.

Pročitajte više - Gornji MilanovacRent-A-Car - Gornji MilanovacIzleti/Ekskurzije - Gornji MilanovacSmeštaji - Gornji Milanovac

  • Šumadija - Gornji Milanovac
    E-mail : info@parkgm.rs
    Telefon : +381 32 713 442
    Prenoćište Park nudi sjajne uslove za smeštaj na najboljoj lokaciji u Gornjem Milanovcu. Nalazimo se u samom centru grada, u Ulici Vojvode Živojina Mišića br. 11, preko puta prelepog gradskog parka. Lak dolazak na bilo koju lokaciju u Milanovcu, lep i udoban smeštaj, uz veoma povoljne cene, dovoljne su preporuke da nas posetite.

    Kompletan objekat Prenoćišta Park je površine 360m², a na njegovom gornjem spratu (190 m²) nalaze se sobe za iznajmljivanje. Ukoliko dolazite kod nas svojim kolima treba da znate da je Gornji Milanovac jedan od retkih gradova u Srbiji gde se parking i dalje ne naplaćuje, a obzirom da se objekat nalazi u strogom centru, slobodnih mesta ima uvek u u dijapazonu od 30 metara.