Smeštaj u gradu

Gornji Milanovac apartmani, smeštaj 2020

Srbija je bogata zemlja, zemlja od davnina. Mnoge njene gradove, banje i sela naseljavala su još paganska plemena, pre starih Rimljana, dok se tragovi rimskih metropola mogu naći među arheološkim iskopinama u blizini ili u centrima mnogih od ovih mesta. Ipak, nisu baš svi gradovi u Srbiji iste sudbine. Gornji Milanovac je jedan od njih, mladić među gradovima. Stasao je u srcu blago zatalasane i pitome Šumadije, među planinama Vujan, Rudnik i Ješevac, Suvobar i donekle Maljen, u dolini kroz koju protiču reke Čemernica, Dičina, Gruža i Despotovica.

Pročitajte više - Gornji MilanovacRent-A-Car - Gornji MilanovacIzleti/Ekskurzije - Gornji MilanovacSmeštaji - Gornji Milanovac

 • Šumadija - Gornji Milanovac
  E-mail : vila_melodija@yahoo.com
  Telefon :
  Na putu ka Kragujevcu, 6 km od Gornjeg Milanovca, nalazi se seoce Grabovica, predeo bogat gustom šumom, prostranim pašnjacima, i brdima sa kojih se pruža čudesan pogled na prelepe okolne krajolike. Vila Melodija smeštena je ovde u Grabovici, na 650m nadmorske visine, mestu koje inspiriše čula živopisnim predelima koje čine ova brda, livade, šume četinara i lišćara. U blizini vile nalaze se četiri izvora vode, a veoma je interesantna i obližnja staza zdravlja koja prodire u listopadnu šumu do stepenastih izvora i izlazi na pašnjake koji pružaju velelepan pogled na okolinu.

  U okviru domaćinstva se nalaze voćnjak, povrtnjak i objekat sa domaćim životinjama. Vila Melodija pravi je predstavnik razvijenog seoskog turizma u punom potencijalu, a svoje ime duguje zaljubljenicima u prirodu i muziku koji su je i izgradili, dirigentu Milivoju Ivanoviću i njegovoj supruzi. Domaćinstvo je okruženo predivnim, zelenim dvorištem, koje ukrašava čeza sa cvećem, pletena ležaljka za neverovatna sanjarenja u hladu drveća, i vajat koji pokazuje da tradiciju vredi negovati.
 • Šumadija - Gornji Milanovac
  E-mail : info@parkgm.rs
  Telefon : +381 32 713 442
  Prenoćište Park nudi sjajne uslove za smeštaj na najboljoj lokaciji u Gornjem Milanovcu. Nalazimo se u samom centru grada, u Ulici Vojvode Živojina Mišića br. 11, preko puta prelepog gradskog parka. Lak dolazak na bilo koju lokaciju u Milanovcu, lep i udoban smeštaj, uz veoma povoljne cene, dovoljne su preporuke da nas posetite.

  Kompletan objekat Prenoćišta Park je površine 360m², a na njegovom gornjem spratu (190 m²) nalaze se sobe za iznajmljivanje. Ukoliko dolazite kod nas svojim kolima treba da znate da je Gornji Milanovac jedan od retkih gradova u Srbiji gde se parking i dalje ne naplaćuje, a obzirom da se objekat nalazi u strogom centru, slobodnih mesta ima uvek u u dijapazonu od 30 metara.