Smeštaj u gradu

Gornja Trepča – Atomska banja apartmani, smeštaj, cene 2019

Banja Gornja Trepča, poznata i pod imenom Atomska banja, udobno je ušuškana u severoistočnoj Raški, na obroncima planina Vujan i Bukovik i u uskoj kotlini rečice Banje, na čijim su obalama mnogi od njenih objekata sagrađeni. Čak i da nema svoje nadaleko poznate izvore i blagotvornu vodu, ovo mesto bi i tada bilo lekovito s obzirom na prelepu prirodu koja je okružuje, blagu, prijatnu klimu, kako u letnjim tako i u toku zimskih meseci i njenu izdvojenost od gradskih gužvi i vreve.

Pročitajte više - Gornja Trepča – Atomska banjaRent-A-Car - Gornja Trepča – Atomska banjaIzleti/Ekskurzije - Gornja Trepča – Atomska banjaSmeštaji - Gornja Trepča – Atomska banja

 • Moravički okrug - Gornja Trepča – Atomska banja
  E-mail : recepcija@atomskabanja.com
  Telefon : +381 32 822 383
  Samo 140 kilometara od Beograda, Atomska Banja predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Okružena šumovitim brdima i planinama, blagotvorna klima, prijatna nadmorska visina i specifična, termomineralna voda čine da Atomska Banja bude jedna od najvoljenijih i najpoznatijih banja u Srbiji.

  Mineralni izvori ovde su blago radio-aktivni i u ovoj vodi se nalaze retki i gotovo nepoznati elementi poput cezijuma, rubidijuma – kao i titan, uran, radon i radijum, između ostalih. Posebne karakteristike čine ovu vodu pravim medicinskim čudom, a lekovit uticaj ima posebno za nervna i mišićna tkiva – a posebne, proučene i dokazane rezultate ima u slučajevima reumatizma i multiple skleroze.
 • Moravički okrug - Gornja Trepča – Atomska banja
  E-mail : villa_ana@open.telekom.rs
  Telefon : +381 32 822 660
  Sajt:
  Moderno opremljena i sa ukusom uređena villa Ana nalazi se na 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča. Odlična lokacija vile omogućiće vam brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto. Tako je najbliža prodavnica udaljena 30 metara, restoran 50 metara, kafić 100 metara, a tu u blizini nalazi se još par restorana i kafana kada se krene ka Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju. U Gornjoj Trepči između ostalog postoji i lep zeleni park sa puno cveća, dosta staza za šetanje, Crkva Presvete Bogorodice, a manastir Vujan je udaljen svega 6km od centra Banje, tako da gosti imaju zaista dosta sadržaja na raspolaganju.

  U dvorištu ville Ana nalazi se suncobran sa stolom i velikim brojem stolica gde se naši gosti mogu opustiti, uživati i naravno družiti sa dragim osobama, kao i drugim gostima u prelepom prirodnom okruženju. Što se parkinga tiče na raspolaganju je dobar broj mesta u okviru vile, tako da svi koji dođu kolima neće morati da brinu oko parkiranja.