Smeštaj u gradu

Goč apartmani, smeštaj, cene 2019

I zimi, na proleće, kao i leti, pitoma planina Goč rado pozdravlja svoje goste, bilo da su izletnici iz obližnje Vrnjačke banje, radoznali veseli đaci, sportisti ili ljubitelji prirode i čistog vazduha. Nalazi se u centralnom delu Srbije i ulazi u sastav severnokopaoničkih planina. Od Beograda je udaljena 200km, a od Kraljeva 31km i do ove planine postoje dva glavna puta. Najviši vrh Goča je Krnja jela, koja ima nadmorsku visinu od 1127 metara.

Pročitajte više - GočRent-A-Car - GočIzleti/Ekskurzije - GočSmeštaji - Goč

 • Raška - Goč
  E-mail : zorannesic@rocketmail.com
  Telefon : +381 64 25 15 127
  Sajt:
  Udobna i komforna Vikendica Nešić na planini Goč, savršena je kako za uživanje u letnjim, tako i u zimskim čarolijama. Smeštena je na visini od 940m, pored puta koji spaja vikend naselje Stanišinci sa ski stazom na vrnjačkoj strani Goča. Od Vrnjačke banje udaljena je 14km, dok se u blizini vikendice nalaze dečije odmaralište, ski staza, otvoreni bazen, veštačko jezero i ribnjak sa restoranom u Mitrovom polju, do koga ima 5km. Na oko 1,5 km od ove vikendice smešten je i hotel Beli izvor koji takođe poseduje sportske terene. Najbliža prodavnica udaljena je 400 metara.

  Dvorište Vikendice Nešić sa svih strana je okruženo bujnim zelenim travnjakom i drvećem, a ovde se nalaze klupe i sto, gde gosti mogu uživati u prelepom prirodnom ambijentu, dok će ih suncobran, za vreme leta štititi od vrele letnje žege. Šira okolina vikendice okružena je borovom i bukovom šumom sa izvorima planinske pijaće vode, te pašnjacima i livadama.