Smeštaj u gradu

Fruška Gora apartmani, smeštaj 2020

Fruška gora je usamljena planina u Panonskoj niziji, a veruje se da je nekada bila ostrvo u Panonskom moru. Naziv „Fruška“ potiče od reči Franak što ukazuje da su Franci naseljavali ili kontrolisali ovu oblast pre mnogo vekova. Prema jugu i severu jako je razuđena planinskim i rečnim tokovima, pri čemu se od glavnog uskog grebena pružaju pojedinačni, bočni grebeni, najčešće sa vrlo strmim padinama.

Pročitajte više - Fruška GoraRent-A-Car - Fruška GoraIzleti/Ekskurzije - Fruška Gora


Smeštaji - Fruška Gora

 • Srem - Fruška Gora
  E-mail : andrevlje@andrevlje.rs
  Telefon : +381 21 4802 400
  Centar za privredno tehnološki razvoj CePTOR nalazi se u samom Nacionalnom parku Fruška Gora, u Andrevlju, u blizini sela Čerević koje je locirano samoj obali Dunava. Osnovna namena ovog jednistvenog centra je da se u izuzetno prijatnom, prirodnom ambijentu okupe domaći i strani privrednici, investitori i naučnici, kako bi se organizovale kongresne aktivnosti različtih vrsta - od marketinških, finansijskih i administrativnih, sve do komercijalnih prezentacija, savetovanja, simpozijuma, seminara i stručnih susreta.

  Tako se u okviru Centra nalaze četiri konferencijske sale, što CePTOR čini idealnim za bilo koju vrstu poslovnih susreta. Kongresni centar ima kapacitet od 120 mesta, dok su tri konfernecijske sale namenjene radu u grupama i sastancima sa kapacitetom do 25 mesta. Sve ove četiri sale modernog enterijera opremljene su vrhunskim audio-projekcionim sistemima, koji uz stručnu pomoć tehničkog osoblja omogućavaju da se ostvari izuzetan kvalitet i besprekorna organizacija korporativnih događaja.
 • Srem - Fruška Gora
  E-mail : sarenetaljige@obidjisrbiju.com
  Telefon :
  Sajt:
  Konak Šarene Taljige je romantično mesto, kako za dvoje koji znaju da uživaju u životu, tako i za porodični odmor jer pruža udobnost i atmosferu doma. Konak je sagrađen davne 1907. godine, a smešten je u banji Vrdnik na oko 300m nadmorske visine, na južnim padinama prelepe Fruške gore. Inače, Vrdnik je najmlađa banja u Srbiji, koja je nedavno proglašena banjom zbog tople mineralne vode koja je lekovita.

  Konak Šarene Taljige nalazi se u ulici nazvanoj po jedinoj srpskoj pesnikinji Milici Stojadinović (iz XIX veka), koja je rodom iz ovog kraja, a narod ulicu zove Gospodski red, jer su u njoj stanovali visoki činovnici zaposleni u rudniku u vreme Austrougarske.
 • Srem - Fruška Gora
  E-mail : vujicicrade@gmail.com
  Telefon : +381 21 60 40 303
  Na samo nekoliko koraka od Nacionalnog parka Fruška gora, u selu Neštin nalazi se Kuća za odmor i mini kamp Skelica, na divnoj lokaciji svega 200 metara od obale Dunava. Neštin je prvo naselje na koje ćete naići posle prelaska granice sa Republikom Hrvatskom iz pravca Iloka. Skelica je udaljena 110 kilometara od Beograda i Subotice, a samo 42 km od Novog Sada.

  Naš kompleks se sastoji od jedne kućice, dve sleepbox kabine za spavanje i kampovališta sa tri mesta, ukupnog kapaciteta za udoban smeštaj 22 osobe. Skelica je ograđeni plac sa svojim sanitarnim čvorom i letnjom kuhinjom, velikim travnjakom namenjenim uživanju, odmoru, dečijoj igri, u senci visokih oraha, a u drugom delu, iza kuće nalazi se kamp sa spavaonicama. Takođe, svim gostima je na raspolaganju i veliki natkriveni prostor za ručavanje ili odmor, koji se nalazi u delu letnje kuhinje. Ova zajednička kuhinja je potpuno opremljena svim aparatima i priborom za pripremu i konzumiranje hrane.