Smeštaj u gradu

Donji Milanovac apartmani, smeštaj, cene 2019

Sunčani Donji Milanovac nalazi se na desnoj obali Dunava, i čini samo srce Đerdapske klisure. Nalazi se u neposednoj blizini jednog od najznačajnih arheoloških nalazišta u čitavom regionu, Lepenskog Vira. Sa tek nešto više od 3.000 stanovnika, Donji Milanovac je zaista posebno mesto. Najbliži sused mu je Majdanpek, a „gornji“ imenjak udaljen je čak oko 150 kilometara na zapad.

Pročitajte više - Donji MilanovacRent-A-Car - Donji MilanovacIzleti/Ekskurzije - Donji Milanovac


Smeštaji - Donji Milanovac

  • Istočna Srbija - Donji Milanovac
    E-mail : apartmanpopovic@gmail.com
    Telefon : +381 30 596 000
    Uživajte u najlepšem toku Dunava, istražite 9.000 godina staru kulturu Lepenskog Vira, pešačite starim Rimskim putevima, degustirajte tradicionalno kvalitetna vina i specijalitete ove regije i prepustite se kulturnom nasleđu Istočne Srbije. Apartman Popović ušuškan je okviru Nacionalnog parka Đerdap, savršen za poštovaoce prirode i zdravog života, a smešten je i na oko 10 minuta laganog hoda od centra Donjeg Milanovca. Ovaj živopisni gradić nije veliki, i neće vam trebati automobil da ga obiđete, već samo dobra volja i želja za pešačenjem.

    Apartman Popović otvoren je za goste od početka aprila do kraja oktobra, i u ovoj lepšoj polovini godine nudi zaista idilične uslove za predah od puta, lep vikend ili duži odmor. Za one koji dođu svojim kolima postoji obezbeđen parking prsotor. Takođe, gostima nudimo još jednu od unikatnih i personalizovanih opcija: jednodnevno, dvodnevno ili trodnevno krstarenje Dunavom kroz ceo Nacionalni park Đerdap, planinarenje, vožnju biciklom i degustaciju vina.