Smeštaj u gradu

Deliblatska peščara apartmani, smeštaj, cene 2018

Da je kojim slučajem kultni film Gospodar Prstenova sniman kod nas, jedna od verovatnih lokacija za Hobiton, selo gde žive hobiti, čije su kuće smeštene unutar blagih brdašca, sasvim sigurno bi bila Deliblatska peščara. Ova najveća evropska kontinentalna peščara prostire se na površini od skoro 35.000ha, a nalazi se na jugoistoku Vojvodine, u južnom Banatu, na teritoriji pet opština: Kovin, Vršac, Bela Crkva, Alibunar i Pančevo.

Pročitajte više - Deliblatska peščaraRent-A-Car - Deliblatska peščaraIzleti/Ekskurzije - Deliblatska peščaraSmeštaji - Deliblatska peščara

  • Banat - Deliblatska peščara
    E-mail : bubamara.pescara@gmail.com
    Telefon : +381 64 25 9999 6 (Slavica Miletić-Brkić)
    Šumska kuća Bubamara nalazi se u jugoistočnom delu specijalnog prirodnog rezervata - Deliblatska peščara, u izuzetno prelepom okruženju borove i bagremove šume. Do Bele Crkve i njenih jezera ima svega oko 12km, dok je Kovin udaljen 33km. Kod nas u smeštaju možete uživati u jedinstvenom osećaju mira i tišine koje nudi prirodni rezervat, uz naravno veliki broj veoma interesantnih sadržaja koji vas čekaju ovde.

    Postoji mogućnost šetnji šumskim predelima i stepama peščare, zatim ljubitelji ribolova mogu uživati u svom omiljenom sportu na rekama Đurici i Dunavu, kao i na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, dok će pokonici lova, takođe ovde pronaći sjajne uslove za svoj hobi. Jedan od lepših izleta možete napraviti do belocrkvanskih jezera ili prirodnog rezervata Labudovo okno, sjajnog mesta za posmatranje ptica. Tu su i uvek interesantni džip safari ili vožnja biciklom predelima od izuzetne prirodne lepote Deliblata, a posebno iskustvo može da bude nordijsko skijanje zimi, po dinama koje samo peščara može da ponudi.