Smeštaj u gradu

Čačak apartmani, smeštaj, cene 2019

Grad u dolini Morave, Čačak se prostire u ravnoj dolini između planina Jelice, Ovčara i Kablara. Okružen istorijskim mestima značajnim za istoriju i kulturu Srbije, Čačak je pravo srce Šumadije i najveći kulturni i obrazovni centar regije. Udaljen je oko 250 kilometara od Beograda i a najpoznatiji je po svojim rakijama, jedinstvenom pečenju i naravno – Saboru trubača u Guči.

Pročitajte više - ČačakRent-A-Car - ČačakIzleti/Ekskurzije - Čačak


Smeštaji - Čačak

  • Moravički okrug - Čačak
    E-mail : recepcija@castelloboutiquehotel.rs
    Telefon : +381 32 665 000
    Hotel Castello Boutique nalazi se u Aveniji Lipa, najlepšem delu Čačka. Hotel je idealno pozicioniran za lak pristup centru grada od koga vas deli svega 15 minuta šetnje, odlično povezan sa magistralnim putem. Hotel Castello Boutique odličan je izbor i za poslovna putovnja, kao i za odmor ili uživanje u kulutrnoj baštni i turističkoj ponudi grada.

    U sklopu Hotela Castello Boutique nalazi se i odličan restoran gde možete uživati u domaćim, italijanskim i internacionalnim specijalitetima i odličnom izboru rakija i vina. U modernom enterijeru Lobby bara možete uživati u jutarnjoj kafi, a svoj boravak možete zasnovati i na doručku, punom ili polupansionu.