Smeštaj u gradu

Bezdan apartmani, smeštaj, cene 2019

Bezdan je ne baš obično selo na samom severu Bačke, koje leži na delti Dunava koja se naziva i Srpskim Amazonom. Do ovog mesta se stiže jedino preko mostova, jer je Bezdan sasvim okružen vodama Plazovića, Belog jarka, Velikog bačkog kanala i Dunava. Ovo je jedno od najstarijih vojvođanskih naselja, a poslednju deceniju veoma je popularno za rekreativce, ljubitelje neobične prirode i, naravno – pecaroše.

Pročitajte više - BezdanRent-A-Car - BezdanIzleti/Ekskurzije - BezdanSmeštaji - Bezdan

  • Bačka - Bezdan
    E-mail : pikecannacaffe@gmail.com
    Telefon : +381 25 810 777
    U samom centru Bezdana nalazi se Caffe Ana, poslastičarnica poznata po prefinjenom ambijentu, fenomenalnim kolačima i starim receptima. Pored doboš torti, šampita i kesten pirea, Anna Caffe može vam ponuditi i raznovrstan smeštaj na više mesta u gradu. U zavisnosti od vaših želja, možete odabrati sobe u centru Bezdna, neposredno iznad naše poslastičarnice, sobe u Čardi Pikec na Dunavu ili Čardi Šebešfok na Velikom Bačkom kanalu.

    Čarde odišu dugom tradicijom i pravim duhom Bačke, a veoma su zanmiljive i za proslave, venčanja ili poslovne tim bildinge, gde možete ne samo uživati u vrhunskim specijalitetima, već i prirodnom ambijentu. Za sve goste obezbeđen je i kombi prevoz, kao i dovoljno parking mesta u neposrednoj okolini objekata ukoliko krećete na put sopstvenim prevozom.