Smeštaj u gradu

Bela Crkva apartmani, smeštaj 2020

Bela Crkva smeštena je u južnom Banatu, na samo oko 100 kilometara istočno od Beograda. Ovaj gradić u Vojvodini broji tek nešto više od 10.000 meštana, ali i uprkos tome prednjači po turističkoj ponudi koja svakog leta u Belu Crkvu dovede veliki broj turista. Kao i većina gradova u Vojvodini i ovaj ljuki gradić je prošao kroz periodizaciju različitih imena na različitim jezicima u zavisnosti od političke i strateške situacije u kojoj se grad nalazio kroz vekove. Svojevremeno se Bela Crkva dičila sa čak 4 imena od kojih su pored srpskog naziva tu još i Biserica Alba na rumunskom, Fehertemplom na mađarkskom i Weisskirchen na nemačkom.

Pročitajte više - Bela CrkvaRent-A-Car - Bela CrkvaIzleti/Ekskurzije - Bela CrkvaSmeštaji - Bela Crkva

 • Banat - Bela Crkva
  E-mail : direkcijajpbc@open.telekom.rs
  Telefon : +381 63 334 652
  Sajt:
  Apartmani Popović smešteni su u Beloj Crkvi i to upravo na Glavnom gradskom jezeru. Ovde ćete imati priliku da uživate u sadržajima koja pruža ovo jezero, ali i da upoznate njegovo okolinu, prirodne lepote svih 7 belocrkvanskih jezera.

  Na samo 10 koraka od apartmana Popović nalazi se sopstvena plaža koja je uređena te ćete se na njoj osećati slobodno i imati potpunu privatnost. Tu je i jedna splav za sunčanje na vodi. Na istoj udaljenosti nalazi se i prodavnica koja radi u toku sezone, a ukoliko se u Beloj Crkvi zadesite van sezone, postoji druga prodavnica na udaljenosti od 1 kilometar od apartmana.
 • Banat - Bela Crkva
  E-mail : jstojicic@ptt.rs
  Telefon : +381 13 851 945
  U blizini centra Bele Crkve i predivnog gradskog jezera, u velikom dvorištu obraslom zelenilom, nalaze se Apartmani Stojičić. U mirnom, prirodnom okruženju bez intenzivnog saobraćaja, boravak ovde je prijatan, ugodan i zdrav.

  U blizini Apartmani Stojičić naći ćete renomirani restoran “Srbija”, i prehrambenu prodavnicu, a od jezera i plaža deli vas šetnja od nekih 10-ak minuta. Do gradskog centra ima otprilike isto toliko, samo u suprotnom pravcu, jer se naši apartmani nalaze na pola puta od centra grada do jezera.
 • Banat - Bela Crkva
  E-mail : vilanerabelacrkva@gmail.com
  Telefon : +381 63 8862 136
  Vila Nera je ugodno smeštena na izvrsnoj lokaciji, na samo 20 metara od uređene plaže Glavnog belocrkvanskog jezera, dok je sam centar Bele Crkve udaljen 10-ak minuta šetnje. Ispred vile počinje i dugačko šetalište oko jezera sa bogatom ponudom plažnih barova, kafića i restorana.

  Vila Nera uživa u prirodnoj okolini jezera, sa dvorištem u kome se nalaze baštenske garniture kao i ozidani roštilj ukoliko ste raspoloženi za gurmanluke, a naši najmlađi gosti ovde se mogu do mile volje igrati na svežem vazduhu. Naša vrata otvorena su za vas tokom čitave godine, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, možete računati i na besplatan parking prostor.