Smeštaj u gradu

Banja Vrujci apartmani, smeštaj, cene 2018

Topla voda koja „vri“, pušeći se zahvaljujući toploti koja je veća od okolnog vazduha i gasu koji uzgred izbija i nikada ne ledi. To je značenje reči vrujačkih izvora, smelih pokretača i „osnivača“ danas jedne od najpopularnijih banja u Srbiji, banje Vrujci. Njena umereno kontinentalna klima je blaga, dok se razvila gotovo na mestu koje bi, ako bismo na kartu Srbije gledali kao na odraz čoveka u ogledalu, predstavljalo samo njeno srce.

Pročitajte više - Banja VrujciRent-A-Car - Banja VrujciIzleti/Ekskurzije - Banja VrujciSmeštaji - Banja Vrujci

 • Zapadna Srbija - Banja Vrujci
  E-mail : vilajelena76@gmail.com
  Telefon : +381 14 34 20 007
  Apartmani Jelena smešteni su u samom jezgru banje Vrujci, između dva banjska kompleksa - hotela Vrujci i Prve Nove Banje, a na svega 50-ak metara od centra za rehabilitaciju, lekovite vode, blata i Doma zdravlja. Prekoputa se nalaze fudbalski, odbojkaški i teniski tereni, dok veliki broj restorana, kafića, prodavnica i drugih sadržajanije daleko od našeg smeštaja.

  Kompleks Apartmana Jelena ima sopstveni otvoreni bazen sa termalnom vodom čije je korišćenje uračunato u cenu pansiona. Oko bazena naši gosti se mogu odmarati i sunčati na ležaljkama smeštenim u hladu, a tu su i suncobreni, kao i rekviziti koji će upotpuniti razonodu i odraslima, a naročito deci. Dečici je na raspolaganju trombolina mini kućica, pesak za igru i veliki broj igračaka. U sklopu bazena je toalet, kao i dva tuša. Bazen se nalazi na jugozapadnoj i zapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana, a zahvaljujući osvetljenju, noćno kupanje će predstavljati pravi užitak.
 • Zapadna Srbija - Banja Vrujci
  E-mail : vilapetra.info@gmail.com
  Telefon : +381 64 444 333 9
  U samom centru Banje Vrujci, u očuvanoj prirodi podnožja Suvobora, nalazi se udobno smeštena Vila Petra. Kako je locirana između spa centra i bazena „Vrujci“, u neposrednoj blizini vile nalaze se raznovrsni turistički sadržaji kao i veliki broj restorana tradicionalne kuhinje na koje se možete osloniti i za pristupačnu pansionsku uslugu tokom boravka u Banji. U okviru vile postoji i kafe bar namenjen vašem opuštanju i uživanju sa velikom letnjom baštom i pogledom na dečije igralište.

  Takođe, u zelenilu i privatnosti dvorišta očekuje vas i bazen sa lekovitom banjskom vodom i divnom terasom za sunčanje, kao i hidromasažna kada na otvorenom pa u svim blagodetima lekovitih svojstava ove vode možete uživati tokom čitavog boravka u Banji Vrujci. Uz sve ovo, za potpunu revitalizaciju i detoksikaciju organizma, u najmirnijem delu naše vile smeštena je sauna u brvnari sa sobom za sve vrste masaža.