Smeštaj u gradu

Banja Vrujci apartmani, smeštaj 2020

Topla voda koja „vri“, pušeći se zahvaljujući toploti koja je veća od okolnog vazduha i gasu koji uzgred izbija i nikada ne ledi. To je značenje reči vrujačkih izvora, smelih pokretača i „osnivača“ danas jedne od najpopularnijih banja u Srbiji, banje Vrujci. Njena umereno kontinentalna klima je blaga, dok se razvila gotovo na mestu koje bi, ako bismo na kartu Srbije gledali kao na odraz čoveka u ogledalu, predstavljalo samo njeno srce.

Pročitajte više - Banja VrujciRent-A-Car - Banja VrujciIzleti/Ekskurzije - Banja VrujciSmeštaji - Banja Vrujci

 • Zapadna Srbija - Banja Vrujci
  E-mail : zlnedomacki@gmail.com
  Telefon : +381 64 324 08 48
  Sajt:
  Bela Vila se nalazi u centru Banje Vrujci na izvanrednoj lokaciji i pogledom na celu banju, i svega 100 m udaljenosti od tri termalna bazena, u kojima je voda temperature 28 stepeni, hotela ''Vrujci'' i sportsko-rekreativnog centra kompleksa hotela, kao i reke Toplice. Takođe, od Prve Nove Banje, spa centra sa termalnom vodom od 29 do 31 stepeni, i aqva parka Bela Vila je udaljena svega 300 m.

  Vrujačke tople, lekovite vode i lekovito blato, kao i čist planinski vazduh Maljena i Suvobora prava su blagodet za reumatske tegove, prelome, ginekološka oboljenja, malokrvnost, kamen u bubregu, kao i oboljenja očiju i druga oboljenja. Uz nadzor stručnog osoblja u Zdravstvenom valjevskom centru i hotelu ''Vrujci'' verujemo da ćete rešiti ili bar ublažiti navedene zdravstvene probleme. Vrujački bazeni izuzetno prijaju i gostima koji nemaju zdravstvene tegobe, delujući opuštajuće i relaksirajuće, pa stoga banju posećuju i mladi ljudi, kao i porodice sa decom.
 • Zapadna Srbija - Banja Vrujci
  E-mail : vilapetra.info@gmail.com
  Telefon : +381 64 444 333 9
  U samom centru Banje Vrujci, u očuvanoj prirodi podnožja Suvobora, nalazi se udobno smeštena Vila Petra. Kako je locirana između spa centra i bazena „Vrujci“, u neposrednoj blizini vile nalaze se raznovrsni turistički sadržaji kao i veliki broj restorana tradicionalne kuhinje na koje se možete osloniti i za pristupačnu pansionsku uslugu tokom boravka u Banji. U okviru vile postoji i kafe bar namenjen vašem opuštanju i uživanju sa velikom letnjom baštom i pogledom na dečije igralište.

  Takođe, u zelenilu i privatnosti dvorišta očekuje vas i bazen sa lekovitom banjskom vodom i divnom terasom za sunčanje, kao i hidromasažna kada na otvorenom pa u svim blagodetima lekovitih svojstava ove vode možete uživati tokom čitavog boravka u Banji Vrujci. Uz sve ovo, za potpunu revitalizaciju i detoksikaciju organizma, u najmirnijem delu naše vile smeštena je sauna u brvnari sa sobom za sve vrste masaža.