Smeštaj u gradu

Bački Petrovac apartmani, smeštaj 2020

Na samom jugu Bačke nalazi se opština sa oko 15.000 stanovnika, po imenu Bački Petrovac. Svega 24 kilometra udaljen od Novog Sada i nešto više od 100 kilometara od Beograda, Bački Petrovac je postao jedna od nezaobilaznih vikend destinacija – kako zbog lake pristupačnosti, tako i zbog mirnog stila života, obilja kulturnih sadržaja i odlične gastronomske ponude. Bački Petrovac, ali i Kulpin, Gložan i Maglić su veoma šarmantni vojvođanski gradići i sela, a krase ih široke ulice pune zelenila, fasade ukrašene šarenim pločicama, pažljivo održavane cvetne bašte i travnjaci.

Pročitajte više - Bački PetrovacRent-A-Car - Bački PetrovacIzleti/Ekskurzije - Bački Petrovac



Smeštaji - Bački Petrovac

 • Bačka - Bački Petrovac
  E-mail : sponiger@gmail.com
  Telefon : +381 21 780 755
  Domaćinstvo Poniger nalazi se samo nekoliko minuta od centra Bačkog Petrovca, 110 kilometara od Beograda i 25 kilometara od Novog Sada. Naša porodična kuća sasvim je zaklonjena od vreve i buke, i smeštena je u mirnom delu ovog idiličnog vojvođanskog gradića, a u neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, kafići, nekoliko odličnih restorana i lovački dom. Akvapark Petrolend je udaljen samo 2 km, a ukoliko želite, i mi vas možemo odvesti do ove jedinstvene turističke atrakcije, a uz to i svi naši gosti imaju poseban popust na ulaznice ovde.

  Domaćinstvo Poniger uživa u svom zelenom dvorištu, gde je gostima na raspolaganju terasa sa stolom i klupama, kao pribor za pripremu roštlja, a naši najmlađi gosti mogu se do mile volje igrati na obezbeđenom i sigurnom igralištu. Boravak kod nas je na bazi doručka, pa će vam svaki dan početi uz miris svežeg hleba i izvrsne domaće namirnice. Takođe, u dvorištu je obezbeđen i parking za sve koji nas posete sopstvenim prevozom.
 • Bačka - Bački Petrovac
  E-mail : apartmani.svetlica@gmail.com
  Telefon : +381 21 781 848
  Apartmani Svetlica nalaze se u samom srcu Bačkog Petrovca, tek nešto više od 100 kilometara od Beograda i samo 20-ak kilometara od Novog Sada. Veliki akvapark „Petrolend“ nalazi se 3 kilometra od našeg smeštaja, a u neposrednoj blizini naći ćete i supermarket, nekoliko izvrsnih restorana i kafića. Takođe, do gradske promenade deli vas samo nekoliko minuta šetnje.

  Apartmani Svetlica okruženi su svojim zelenim dvorištem u kome se nalazi veliki letnjikovac i otvoreni montažni bazen tokom leta, pa tu možete uživati u lepom vremenu i sunčanju. Svi gosti koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom, mogu računati na zatvoreni parking u dvorištu.