Smeštaj u gradu

Arilje apartmani, smeštaj 2020

Arilje se nalazi u zapadnom delu Srbije, pripada Zlatiborskom okrugu, a smešten je u slivu reka Velikog Rzava i Moravice. Arilje se često naziva i „grad maline“ jer se proizvodnjom ovog voća ovde bavi gotovo celokupno stanovništvo, a godišnje se proizvede preko 1.400 vagona ekstra klase svog jagodičastog voća, odabranih sorti.

Pročitajte više - AriljeRent-A-Car - AriljeIzleti/Ekskurzije - Arilje


Smeštaji - Arilje

 • Zlatiborski okrug - Arilje
  E-mail : recepcijamlinarevsan@smiljanickomerc.rs
  Telefon : +381 31 3891 390
  Tradicija savršeno uklopljena sa svim potrebama savremenog odmora, Garni hotel Mlinarev San nalazo se u prekrasnom, prirodnom ambijentu. Nad brzacima Rzava, na pešačkoj udaljenosti od centra Arilja, ovaj hotel svojom idealnom lokacijom pruža sjajne mogućnosti za aktivan, sadražajan odmor.

  U našoj blizini je gradsko šetalište, glavna gradska izletišta i poznate rzavske plaže. Možete da uživate u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, vrhunskim domaćim vinima i rakijama. Naš restoran je i pravo mesto za uživanje u intimnim porodičnim proslavama, a svečani ambijent biće lepa scena i za venčanja ili krštenja.
 • Zlatiborski okrug - Arilje
  E-mail : vesna.mapaarilje@gmail.com
  Telefon : +381 31 895 119
  Sajt:
  Domaćinstvo Vesne Janković udaljeno je svega 4 km od centra Arilja, u selu Bogojevići. Na samo 2 km od domaćinstva nalazi se reka Moravica, koja protiče kroz Arilje i uliva se u reku Rzav. Smeštaj u domaćinstvu se organizuje u dve kuće - Stara kuća i Mladenačka kuća.

  Obe jedinice imaju kapacitete za smeštaj samaca, parova ili manjih porodica i sve njih očekuje dobar odmor u čistoj i zdravoj sredini sela Bogojevići. Takođe, i svi sadržaji, kao i pogodnosti koje nudi Arilje biće vam praktično na dohvat ruke.
 • Zlatiborski okrug - Arilje
  E-mail : isidoraaleksic@gmail.com
  Telefon : +381 61 313 22 28
  Sajt:
  Ušuškan u samom centru Arilja, smeštaj Isidora je savršena početna destinacija za istrživanje ovog prelepog grada, kao i njegove šire okoline. Najznačajnije znamenitosti Arilja udaljene su svega nekoliko desetina, ili par stotina metara od nas. U neposrednoj blizini je crkva Sv. Ahilija, Stara škola - danas gradska galerija, biblioteka, bioskop, Turistički info centar, gradski park, šetališna zona pored Rzava i još mnogo toga.

  Za sve koji nas posete svojim kolima, tu je parking prostor, gde bezbedno možete ostaviti svoj automobil. Smeštaj Isidora se nalazi u ulici Vojvode Mišića br. 11, u samom centru Arilja.