Smeštaj u gradu

Aranđelovac apartmani, smeštaj, cene 2018

Aranđelovac se nalazi u samom centru Šumadije, u podnožju planina Bukulja i Venčac, na 255 metara nadmorske visine. Iako je sam grad relativno kasno osnovan, poznato je da su mesta u njegovoj okolini bila naseljena još od praistorije, u prilog čemu govore i bogata nalazišta predmeta iz paleolita, keramike iz neolita, rimskog novca, nađeni u pećini Risovači, koja se nalazi nadomak grada, i njenoj okolini.

Pročitajte više - AranđelovacRent-A-Car - AranđelovacIzleti/Ekskurzije - Aranđelovac


Smeštaji - Aranđelovac

 • Šumadija - Aranđelovac
  E-mail : tomajela@gmail.com
  Telefon : +381 62 246 928
  Sajt:
  U samom centru Aranđelovca, preko puta prelepog parka Bukovičke banje, u stambenoj zgradi nalazi se naš smeštaj Lena, idealan za odmor parova, manje grupe prijatelja ili porodica koji žele da provedu lepe trenutke u srcu Šumadije.

  Neposredno u okolini našeg smeštaja Lena lociran je moderan sklop bazena i poznati Akva park, kao i neprocenjivo prirodno bogatstvo - izvorska i mineralna lekovita voda. Uz to, ljubitelji prirode mogu šetati stazama planine Bukulje, do čijeg vrha (696 m) vode obeležene pešačke staze koje kreću baš iz banjskog parka. Tu na vrhu je otvorena i osmatračnica visine 19 m, sa koje se pruža veličanstven pogled na Aranđelovac, kao i veliki deo Šumadije.
 • Šumadija - Aranđelovac
  E-mail : info@apartmanimm.com
  Telefon : +381 64 89 98 385
  Apartmani MM se nalaze nedaleko od parka Bukovičke banje i Akva parka, gotovo u samom centru Aranđelovca. Ovaj kompleks koji se sastoji od dva prostrana i lepo uređena apartmana smešten je u mirnoj i tihoj ulici Dimitrija Tucovića br. 2/1. Apartmani su potpuno renovirani u julu 2012. godine, i tako je nastavljena porodična tradicija privatnog smeštaja, koja je započeta još davne 1960. godine dolaskom porodice Pavlović u Aranđelovac.

  Veliko dvorište apartmana MM pokriveno je negovanom travom i šarenolikim cvećem, gde dominiraju žbunaste hortenzije, a tu su i setovi za sedenje, pa možete uživati u zaista lepom prirodnom ambijentu dok ispijate kafu, omiljeni napitak i družite se sa voljenim osobama ili drugim gostima našeg apartmana. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima na raspolaganju imaju i obezbeđen parking prostor.