Smeštaj u gradu

Aranđelovac apartmani, smeštaj 2020

Aranđelovac se nalazi u samom centru Šumadije, u podnožju planina Bukulja i Venčac, na 255 metara nadmorske visine. Iako je sam grad relativno kasno osnovan, poznato je da su mesta u njegovoj okolini bila naseljena još od praistorije, u prilog čemu govore i bogata nalazišta predmeta iz paleolita, keramike iz neolita, rimskog novca, nađeni u pećini Risovači, koja se nalazi nadomak grada, i njenoj okolini.

Pročitajte više - AranđelovacRent-A-Car - AranđelovacIzleti/Ekskurzije - Aranđelovac


Smeštaji - Aranđelovac

 • Šumadija - Aranđelovac
  E-mail : tomajela@gmail.com
  Telefon : +381 62 246 928
  Sajt:
  U samom centru Aranđelovca, preko puta prelepog parka Bukovičke banje, u stambenoj zgradi nalazi se naš smeštaj Lena, idealan za odmor parova, manje grupe prijatelja ili porodica koji žele da provedu lepe trenutke u srcu Šumadije.

  Neposredno u okolini našeg smeštaja Lena lociran je moderan sklop bazena i poznati Akva park, kao i neprocenjivo prirodno bogatstvo - izvorska i mineralna lekovita voda. Uz to, ljubitelji prirode mogu šetati stazama planine Bukulje, do čijeg vrha (696 m) vode obeležene pešačke staze koje kreću baš iz banjskog parka. Tu na vrhu je otvorena i osmatračnica visine 19 m, sa koje se pruža veličanstven pogled na Aranđelovac, kao i veliki deo Šumadije.
 • Šumadija - Aranđelovac
  E-mail : apartmanvanja15@gmail.com
  Telefon : +381 64 223 88 15 (Ankica Radović)
  Sajt:
  Apartman Vanja lociran je u najlepšem delu Aranđelovca, na samom ulasku u park Bukovičke banje. Nedaleko od apartmana nalazi se hotel "Izvor" sa akva parkom, šetalište, a tu su i teniski i drugi sportski tereni, mnoštvo ugostiteljskih objekata, kao i izvor nadaleko čuvene mineralne vode.

  Takođe, kraća šetnja dovešće vas i do gradskog trga, koji je savršeno mesto za kraći predah i odmor, kao i igru i razonodu dece. Uz sve ovo, ljubitelji planinarenja i boravka na čistom vazduhu mogu posetiti planinu Bukulju koja je Apartmana Vanja udaljena svega oko 1 km.