Smeštaj u gradu

Apatin apartmani, smeštaj 2020

Grad Apatin se nalazi na severozapadu Vojvodine, uz levu obalu Dunava. Veličanstvena priroda, razvijeni ribolov, nautički turizan i najmlađa banja Srbije skriveni su iza velikog simbola ovog grada – Apatinske pivare. Apatin, 35 kilometara udaljen od mađarske granice, danas je multietnički grad koji sa ponosom obeležava 10 vekova postojanja. Izvrstan geografski položaj grada, obilje plodnog zemljišta i šumoviti teren na obali Dunava čine ovo mesto veoma pogodnim za razvoj kultura i život ljudi, pa su se ovde smenjivali Sarmati, Kelti, Goti i druge grupe naroda.

Pročitajte više - ApatinRent-A-Car - ApatinIzleti/Ekskurzije - Apatin


Smeštaji - Apatin

  • Bačka - Apatin
    E-mail : apatin.marina@gmail.com
    Telefon : +381 25 515 0068
    Prenoćište marina ''Apatin'' nalazi u apatinskoj marini na obali Dunava, i deo je novog kompleksa vezova i pratećih nautičkih, lučkih i turističkih sadržaja ovog lepog grada na severozapadu Bačke. Od centra Apatina prenoćište je udaljeno svega 10-ak minuta šetnje ili samo dva minuta vožnje, a ovde ćete naći bogatu kulturno-istorijsku baštinu, kao i brojne kafiće, banke, pekare, picerije, restorane, parkove i igrališta za decu. Takođe, 10-ak minuta lagane šetnje ima i do putničkog pristaništa i gradske plaža, kao i do jednog od najstarijih čardi u Apatinu - tradicionalnog restorana “Zlatna kruna”.

    Na recepciji Prenoćišta marina ''Apatin'' dočekaće vas profesionalno i komunikativno osoblje, koje će vam omogućiti da vaš boravak u Apatinu bude što rasterećeniji. Kod nas možete koristiti telefonske i faks usluge, kao i bežični i mrežni internet, kao i dobiti precizne informacije o vremenskoj prognozi i vodostaju Dunava. U toku letnjih meseci, možemo organizovati izlete na reku različitih dužina od jednog sata, preko 90 minuta do najdužeg izeta od 2 sata. Za sve goste obezbeđen je besplatan parking, a uz to čitav kompleks je pod stalnim video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem.