Smeštaj u gradu

Zvorničko jezero apartmani, smeštaj, cene 2017

Zvorničko jezero je smešteno na granici između Srbije i Bosne i Hercegovine, i akumulacioni je deo reke Drine. Kod Zvornika nalazi se 45 metara visoka brana koja je uslovila akumuliranje ove ogromne vodene mase i darivala nam jedno od najlepših jezera, koje se proteže površinom od oko 8km². Na najširem mestu od obale do obale jezera ima više od 3 km, dok se najveća dubina spušta do 39 metara, a iskusni ronioci tvrde da se na ovim dubinama kriju ogromni somovi, i kruže priče da se ovde mogu naći i primerci ove ribe od svih 100 kilograma.

Pročitajte više - Zvorničko jezeroRent-A-Car - Zvorničko jezeroIzleti/Ekskurzije - Zvorničko jezero


Smeštaji - Zvorničko jezero

 • Zapadna Srbija - Zvorničko jezero
  E-mail : ljubica.dragovic@gmail.com
  Telefon : +381 64 905 07 73
  Kuća Dragović nalazi se u mestu Velika Reka na samoj obali prelepog Zvorničkog jezera, i pravi je izbor ukoliko želite da provedete svoj odmor daleko od svakodnevne vreve, u miru i zelenilu, sa pogledom na čudesnu Drinu. U neposrednoj blizini kuće naći ćete sve što vam može zatrebati za kraći predah ili duži boravak: prodavnica sa svežim namirnicama nalazi se na 150 metara od nas, a izvrstan restoran domaće kuhinje na svega 50 metara.

  Kuća Dragović ima veliko, lepo uređeno dvorište okruženo četinarima sa pogledom na jezero, savršeno za dečiju igru sa ljubimcima, grupna okupljanja oko roštilja, diskretne, romantične trenutke provedene u paru, ili osamljivanje uz knjigu ili kreativan rad. Deo dvorišta je i privatna plaža i 20-ak metara dugačak mol, kao i drveni čamac sa motorom koji vam je na raspolaganju, pa je naša kuća idealna za ribolov tokom čitave godine, kao za posetu velikih letnjih sadržaja na Drini, poput Drinske Regate, Somovijade ili samo kupanja u reci i na jezeru.
 • Zapadna Srbija - Zvorničko jezero
  E-mail : office@royaldrina.rs
  Telefon : +381 15 471 150
  Na desnoj obali brze i plahovite Drine i Zvorničkog jezera nalazi se Hotel Royal Drina. U centru Malog Zvornika, naš hotel je idealno mesto za sve koji vole neposrednu blizinu obala reke i mirkoklimu ove netaknute prirode. U sklopu Royal Drina hotela nalazi se restoran Jezero, sa šarolikim izborom jela nacionalne kuhinje za sve gurmane, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na droučku ili polupansionu.

  U našem prizmelju je i kafe-picerija Rio Grande sa gde u veoma prijatnom ambijentu možete uživati u mediteranskim specijalitetima, izvanrenoj ponudi pića i kafama vrhunskog kvaliteta. Hotel Royal Drina odličan je izbor i za radni odmor ili poslovne susrete, sa konferencijskom salom Ada koja može ugostiti oko 30 zvanica.