Smeštaj u gradu

Vlasinsko jezero apartmani, smeštaj, cene 2017

Za sve one koji su, naročito za vreme nepodnošljive gradske letnje žege, željni divljine i opuštanja u prirodnom ambijentu, bez gužve i vreve koja prati uobičajene turističke destinacije, Vlasinsko jezero, sastavni deo opštine Surdulica, i topličkog okruga, predstavlja pravi izbor. Okružuje ga i posebna, pomalo mitska atmosfera zahvaljujući legendi koja se ovde može čuti. Predanje kaže da je u jezeru živeo vodeni bik koji je poklao puno goveda okolnih seljana koja su oko jezera pasla travu.

Pročitajte više - Vlasinsko jezeroRent-A-Car - Vlasinsko jezeroIzleti/Ekskurzije - Vlasinsko jezero


Smeštaji - Vlasinsko jezero

  • Jablanički okrug - Vlasinsko jezero
    E-mail : arsicmilena@ymail.com
    Telefon : +381 17 409 640
    Apartmani Vlasinski Vrtovi nalaze se na samo 100-ak metara od prelepog Vlasinskog jezera. Ovo je idealno mesto za ljubitelje odmora u prirodi, uživanje u miru zelenila, šuma belih breza, i cvetnih livada. U blizini Vlasinskih Vrtova, nalazi se teren za fudbal, kao i tereni za male sportove. Ni znamenitosti kao što su manastir Svete Bogorodice u Palji, crkva Sveti Ilija na Ridu, zatim zavetna bukva u mahali Dojčinovci nisu daleko.

    Apartmani Vlasinski Vrtovi su smešteni u modernoj zgradi, okruženi fantastičnim dvorištem koje se odlično uklapa u ambijent raskošne, netaknute prirode. Sastavni deo kompleksa je i letnjikovac u dvorištu, sa tremom gde su letnja kuhinja, roštilj, pekara, ražanj i kotlić, te stolovi i stolice, u kojima zajedno mogu uživati i družiti se svi gosti, pripremajući bilo svoje, bilo omiljene specijalitete nekog od domaćina. Takođe, za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking.