Smeštaj u gradu

Morović apartmani, smeštaj, cene 2017

Gotovo na tromeđi Republike Srpske, Hrvatske i Srbije, kojoj i pripada nalazi se jedno od najstarijih mesta u Sremu, selo Morović. Svojim izuzetnim položajem odlično je povezano drumskim, železničkim i vodenim saobraćajem, i česta je usputna stanica mnogih putnika, dok samo mesto broji jedva nešto manje od dve hiljade stanovnika. Ovo lepo selo održava jedan sasvim specifičan duh i atmosferu u kojoj se istorija i legenda slobodno prepliću, baš kao i dve mirne reke na čijem se ušću nalazi – Bosut i Studva.

Pročitajte više - MorovićRent-A-Car - MorovićIzleti/Ekskurzije - MorovićSmeštaji - Morović

  • Srem - Morović
    E-mail : vumorovic@gmail.com
    Telefon : +381 22 736 033
    Otkrijte jedan sasvim novi svet raskošne prirode, šumske filharmonije i idealnog načina za zadovoljavanje lovačkih strasti i najsuptilnijih sanjarenja zaljubljenika prirode. Dobrodošli u Vojnu ustanovu Morović, smeštenu u prirodnom okruženju, 8 km od mesta Morović, u Sremu.

    Ovde je greh uključiti mobilni telefon, prvo je što svaki gost pomisli kada se nađe u našem ambijentu koji okružuju prelepe hrastove šume. Iako smešten nedaleko od autoputa Beograd-Zagreb, svega 2,5 km od graničnog prelaza Batrovci, tišina, mir i nirvana će vas ovde prosto prožimati.